2106021681 6974452386 Γεώργα 51, Κορωπί Αττική
 
Χωματουργικές Εργασίες Κορωπί
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει χωμαρουργικές εργασίες, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε όλες τις χωματουργικές εργασίες ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί, τα Καλύβια, τη Βάρη, την Βάρκιζα, την Βουλιαγμένη, το Λαγονήσι, τη Γλυφάδα, το Μαρκόπουλο, τη Σαρωνίδα, την Αγία Μαρίνα, το Πόρτο Ράφτη, το Ντράφι, το Διώνη, την Παλλήνη, την Λούτσα, το Πικέρμι, την Αρτέμιδα, τα Γλυκά Νερά, το Γέρακας, τη Νέα Μάκρη,την  Ραφήνα, τον Μαραθώνας, το Νέος Βουτσάς και όλη την Αττική και την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες στο Κορωπί Καλύβια, Βάρη, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Λαγονήσι, Γλυφάδα, Μαρκόπουλο, Σαρωνίδα, Αγία Μαρίνα έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων δίνοντας πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια και το σωστό σχεδιασμό για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χωματουργικές Εργασίες Κορωπί
Εκβραχισμοί Βάρη
Μεταφορές Μπαζών Λαγονήσι
Εκβραχισμοί Γλυφάδα
Εκσκαφές Μαρκόπουλο
Διανοίξεις Δρόμων Σαρωνίδα
Χώμα για κήπους Βάρκιζα
Ενοικιάσεις Κάδων Αγία Μαρίνα

Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η προσήλωση μας και ο σεβασμός προς το το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό, την άμεση ανταπόκριση και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας εξασφάλισαν σταθερούς, ευχαριστημένους πελάτες, που αποτελούν για μας το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας μας σήμερα.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων μας αποτελείται από τσάπες, σφύρες, τσαπάκια μικρά για στενούς χώρους, jcb, φορτωτές, φορτωτάκια, φορτηγά και κομπρεσέρ.
 

ΑΕΚΚ
Η επιχείρησή μας είναι αδειοδοτημένη επιχείρηση ΑΕΚΚ που της επιτρέπει να διαχειρίζεται την απομάκρυνση αποβλήτων εκσκαφών κατασκευών και κατεδαφίσεων.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εξυπηρετούμε άμεσα: Κορωπί, Καλύβια, Βάρη, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Λαγονήσι, Γλυφάδα, Μαρκόπουλο, Σαρωνίδα, Αγία Μαρίνα και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.
 
 

 
 
ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Κορωπί Αττική

Η επιχείρηση μας “ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ” η οποία εδρεύει στο Κορωπί, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο, αναλαμβάνοντας χωματουργικές εργασίες παντός είδος με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και προσφέροντας πάντα ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιωτικά και δημόσια έργα στο Κορωπί και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων οχημάτων καθώς και άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Χωματουργικές Εργασίες & Ενοικιάσεις Κάδων στις παρακάτω περιοχές:
Κορωπί, Καλύβια, Βάρη, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Λαγονήσι, Γλυφάδα, Μαρκόπουλο, Σαρωνίδα, Αγία Μαρίνα, Πόρτο Ράφτη, Ντράφι, Διώνη, Παλλήνη, Λούτσα, Πικέρμι, Αρτέμιδα, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Μαραθώνας, Νέος Βουτσάς και όλη την Αττική και την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας “ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ” η οποία εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ

Εάν έχετε διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπαζών ή απορριμάτων, η επιχείρηση μας ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ η οποία εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, είναι κοντά σας άμεσα προκειμένου να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ