2106021681 6974452386 Γεώργα 51, Κορωπί Αττική
hero image
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Χουντάσης | Χωματουργικές Εργασίες Κορωπί Αττική

Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας “ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ” η οποία εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.
 
 
 

Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους εργολαβία όσο δύσκολη και αν είναι στο Κορωπί και σε όλη την Αττική, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή. 


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες, όπως:
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
  Καθαρισμός οικοπέδων
  Διαμόρφωση χώρων
  Βελτιώσεις εδάφους
  Κατεδαφίσεις Κτιρίων
  Αποκομιδή μπαζών - Μπαζώματα
  Διανοίξεις δρόμων
  Ασφαλτοστρώσεις πάρκινγκ - ασφαλτικές εργασίες
 

ΥΛΙΚΑ
Στην επιχείρησή μας ακόμα θα βρείτε κηπευτικά χώματα (κηποχώματα), κοσκινισμένα χώματα, φυσικά λιπάσματα
και ποταμίσια υλικά (Άμμο θαλάσσης, Βότσαλα για διαμωρφώσεις χώρων).


 

 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιείται σωστή και ενδελεχής μελέτη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογης εργασίας.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με
τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.