2106021681 6974452386 Γεώργα 51, Κορωπί Αττική
hero image
 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
Χουντάσης | Χωματουργικές Εργασίες Κορωπί Αττική

Εάν έχετε διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπαζών ή απορριμάτων, η επιχείρηση μας “ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ” η οποία εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, είναι κοντά σας άμεσα προκειμένου να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την τοποθέτηση - ενοικίαση κάδων για μπάζα ή απορρίμματα.

Διαθέτουμε κάδους για μπάζα ή απορρίμματα 7 και 8 κυβικών, καθώς και φορτηγά που μεταφέρουν τους κάδους στο Κορωπί και σε όλη την Αττική. Κάνετε όποια εργασία θέλετε, ανακαίνισης ή οικοδομής, χωρίς να σκέπτεστε τον όγκο των μπάζων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση των κάδων, αφού πρώτα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.
 
 
 

Με το πέρας τον εργασιών σας, επικοινωνείτε μαζί μας και ερχόμαστε άμεσα να παραλάβουμε τον κάδο και να πραγματοποιήσουμε την απόρριψη των μπαζών στους εκάστοτε χώρους υγειονομικής ταφής.

Οι κάδοι μπάζων που διαθέτουμε μπορούν να παραδοθούν άμεσα στο χώρο των εργασιών σας και μπορούν να συνδυαστούν με χοάνες μπαζών ( χωνιά μπαζών ) για την ευκολότερη μεταφορά των μπαζών από ψηλά κτίρια.

Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η προσήλωση μας και ο σεβασμός προς το το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό, την άμεση ανταπόκριση και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας εξασφάλισαν σταθερούς, ευχαριστημένους πελάτες, που αποτελούν για μας το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας μας σήμερα.
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθώς και η τήρηση των συμφωνιών και των χρονοδιαγραμμάτων με αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με
τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.