2106021681 6974452386 Γεώργα 51, Κορωπί Αττική
hero image
 
 
ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Κορωπί Αττική

Η επιχείρηση μας “ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ” η οποία εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο, αναλαμβάνοντας χωματουργικές εργασίες παντός είδος με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και προσφέροντας πάντα ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιωτικά και δημόσια έργα στο Κορωπί και σε όλη την Αττική. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από τσάπες, σφύρες, τσαπάκια μικρά για στενούς χώρους, jcb, φορτωτές, φορτωτάκια, φορτηγά και κομπρεσέρ καθώς και άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
 
 

Χάρη στην συνεπή και συνεχή παρουσία μας στον χώρο, την μακρά εμπειρία μας, τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε και την άρτια εξειδίκευση πάνω στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας μπορεί να ανταπεξέλθει και στα πιό απαιτητικά και δύσκολα έργα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες στο Κορωπί, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων δίνοντας πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια και το σωστό σχεδιασμό για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν ψάχνετε μια εταιρεία που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση και να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως, τότε είστε στο σωστό δρόμο.
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Συνεργάζεται με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δραστηριοποιούμαστε στο Κορωπί και σε ολόκληρο το νομό Αττικής και πιό συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές: Κορωπί, Βάρη, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Ντράφι, Διόνη, Παλλήνη, Λούτσα, Πικέρμι, Ατρέμιδα, Γλυκά Νερά, Γέρακας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Μαρθώνας, Νέος Βουτσάς και όλη την Αττική και την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με
τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.